TR³M Framework

Total Respect Management - TR³M Framework Kubus

 

Deze plooikubus is een handige hulp om de zeven processen van Total Respect Management te visualiseren, te combineren en te integreren. Door het feit dat het eigenlijk twee kubussen zijn, is het tevens een geheugensteuntje om op het gepaste moment aan verschillende tools te denken in het evalueren van een situatie, toekomstige mogelijkheid of afgelopen gebeurtenis, zoals een ongeval of een succes.

De TR³M Framework Kubus is verkrijgbaar samen met het boek Total Respect Management (Nederlands) en Safety & Performance (English).

De kubus zelf is opgesteld in het Engels

EEN KUBUS in plaats van een KAAS

 

De Total Respect Management Framework kubus is geïnspireerd op het Zwitserse Kaas model van Reason. Deze is bedoeld om managers te helpen bij het vinden van uitdagingen, mogelijkheden of tekortkomingen op het vlak van de verschillende TR³M processen (Communicatie, Leiderschap, Management, Continu verbeteren, Waarde input, Waarde vermeerdering & Waarde verdeling) die zichtbaar zijn op de eerste kubus. Of op andere vlakken, zoals aangegeven op de tweede kubus. De mogelijkheden zijn haast onuitputtelijk als de verschillende processen en tools met elkaar gecombineerd worden om nieuwe inzichten te bekomen.

De uitleg over het gebruik van de kubus kan in elk van de voorgestelde boeken gevonden worden.

Copyright ©

All Rights Reserved.

BYAZ bvba

BYAZ - Blokland International & All-round Services - BVBA

VAT: BE 0896.741.343 - RLE Antwerp

Account: BE61 0015 4375 6717