Auteurs

Peter BLOKLAND & Genserik RENIERS

 

 

BEDENKER , ONDERZOEKER, TRAINER & COACH inzake TR³M

Peter BLOKLAND

 

Peter is een voormalige piloot en stafofficier van de Belgische Luchtmacht. In zijn carrière werd hij geconfronteerd met niet aflatende besparingen en herstructureringen, waarbij steeds meer gevraagd werd en minder middelen beschikbaar waren. Samen met zijn ervaring als Commanding Officer (CO) van het Vijfde Smaldeel en vijf jaar luchtvaartongevallen onderzoek en preventie, heeft deze voortdurende "do more with less" hem geïnspireerd om Total Respect Management te bedenken en samen met Genserik Reniers verder uit te werken.

Sedert September 2014 werkt Peter onder toezicht van Genserik Reniers en met de ondersteuning van Netbeheer Nederland, ook aan een doctoraatsonderzoek rond Total Respect Management en hoe dit organisaties proactief veilig en performant kan maken.

Samen hebben ze hun ideeën ook gebundeld in het boek "SAFETY & PERFORMANCE"

PROFESSOR, BEZIELER & PROMOTOR van TR³M

Genserik RENIERS

 

Genserik Reniers is als burgerlijk scheikundig ingenieur en doctor in de Toegepaste Economische Wetenschappen verbonden als Hoogleraar aan de TU Delft in Nederland, bij de Safety and Security Science Group. Aan de Campus Brussel van de KULeuven doceert hij ondermeer Welzijns- en preventiemanagement, Advanced Occupational Health and Safety Management, en Industriële processen. Aan de Universiteit Antwerpen (UA) doceert hij als hoogleraar o.m. Algemene Chemie, Organische Chemie, en Technologisch risicomanagement. Zijn belangrijkste onderzoeksinteresses gaan uit naar veiligheid en beveiliging in de chemische industrie en alle ermee gepaard gaande socio-economische optimalisaties. Hij coördineert de onderzoeksgroep ARGoSS (Antwerp Research Group on Safety and Security) aan de UA, die multidisciplinaire studies naar veiligheid en beveiliging uitvoert. Hij heeft uitgebreide ervaring met onderzoeksprojecten zowel uitgaande van de overheid als op vraag van de chemische industriële sector.

 

Copyright ©

All Rights Reserved.

BYAZ bvba

BYAZ - Blokland International & All-round Services - BVBA

VAT: BE 0896.741.343 - RLE Antwerp

Account: BE61 0015 4375 6717